Confraries de Girona estrena pàgina web, nova imatge corporativa i nou canal de difusió

 

 

La Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona representa la totalitat de les confraries de pescadors de la província de Girona (Cadaqués, El Port de la Selva, Llançà, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Blanes i Lloret de Mar).

Des del setembre del 2022, Confraries de Girona (Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona) compta amb un nou canal de difusió informativa. Aquesta eina ha de servir per apropar, a la societat, tota la informació relacionada amb la territorial i el sector pesquer gironí. Amb Antoni Abad Mallol al capdavant, la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona treballa per millorar la situació dels pescadors i pescadores de les nostres costes a través de diferents polítiques pesqueres i projectes de cooperació.

Gràcies a  un projecte finançat pel Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i els Fons Europeus Marítims i de la Pesca, la territorial ha pogut renovar la imatge corporativa, fent-la més senzilla i actualitzada.  

Comparteix