Medalla de la Pesca Catalana 2024 per al pescador llançanenc Rafel Borràs

La Generalitat de Catalunya farà entrega de la Medalla de la Pesca Catalana a Rafel Borràs, de la Confraria de Pescadors de Llançà, per a la seva trajectòria professional de 39 anys i per la seva implicació i lluita en els interessos del sector pesquer, en el marc dels guardons de la pesca catalana 2024.

Enguany, un altre dels guardonats serà Joan Ruiz Domènech, de la CP de Vilanova i la Geltrú, que rebrà la medalla per la seva actuació en el rescat d’un company a qui va salvar-li la vida. Cal destacar també que aquest 2024 es reconeixerà la tasca de l’associació El Far i el Consell Consultiu del Mediterrani (Mediterranean Advisory Council, MEDAC), amb la Placa de la Pesca Catalana. 

Els guardons de la pesca catalana estan adreçats al reconeixement de la tasca de les persones i entitats que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestat serveis rellevants al sector o contribuït amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer, tal com detallen des del departament. 

📸: Acció Climàtica

Comparteix