II Fòrum de l’Associació Catalana de Dones de la Mar per la igualtat en l’economia blava

Confraries de Girona participa en la segona edició del Fòrum de l’Associació Catalana de Dones de la Mar (ACDM) per la Igualtat en l’Economia Blava que es farà dissabte, 8 d’octubre, al MARAM-Centre d’Interpretació del Peix de l’Escala.

La jornada començarà amb la intervenció del director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela i Casanovas i tot seguit s’iniciarà el programa d’activitats. La primera activitat serà una taula rodona sobre els projectes liderats per dones de l’ACDM i moderada per la secretària de la Confraria de Pescadors del Port de la Selva, Maria Hernandez Monteagudo.   Les veus participants són: Olga Torres Sagués, secretària de l’ACDM i consultora i auditora d’indústria alimentària; Cristina Caparrós Vázquez, armadora i fundadora de CAP A MAR; Anna Bozzano, biòloga marina i fundadora d’El Peix al Plat; Iris Triola i Cors, pescadora de Blanes i Leidy Johana Aya Vega, presidenta de l’ACDM, empresària i aqüicultora al Delta de l’Ebre.

La segona taula rodona tractarà els projectes d’altres àmbits de la mar liderats per dones. La moderadora serà Teresa Muñoz Muñoz de Xarxa Marítima de Catalunya (BlueNetCat). I les veus participants són: Elisabet Bonfill i Molina, Oceanògrafa, instructora de submarinisme i fundadora de Plàncton Diving; Mireia Montasell Bartrés, biòloga, i Guillermo Álvarez Lerma, biòleg i president de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS); Laura Recasens Albadalejo,  biòloga marina de l’ICATMAR i Inés Vizcarro Falcó de la Federació Catalana de Vela (FCV).

Tot seguit, es farà una sessió de coaching sobre l’empoderament de la dona, a càrrec de Charo Errando Molina, Coach ACC. I, després es farà un showcooking de cuina marinera i totes les persones assistents podran fer-ne un tast. El segon Fòrum de l’Associació Catalana de Dones de la Mar per la Igualtat en l’Economia Blava s’acabarà amb una visita al Museu de l’Anxova i la Sal (MASLE).

Per inscriure’s en aquesta segona edició cal fer-ho a través de la pàgina web de l’Associació Catalana de Dones de la Mar. L’assistència és gratuïta i inclou el dinar per a les assistents.

 

 

Comparteix